Onderhoud en herstellingen van alle merken

Herstelling of onderhoud in Eeklo? Alle merken zijn welkom bij Auto Service Blondeel.

Top klantenservice

Auto Service Blondeel is een echt familiebedrijf: al meer dan tachtig jaar en vier generaties lang zetten wij ons honderd procent in voor onze klanten. Omdat wij altijd gaan voor een professionele en persoonlijke aanpak, vormen wij een referentiepunt in de regio.

Carrosseriewerken

Wij zorgen voor alle mogelijke herstellingen aan uw wagen. Dat gaat van aircoservice over autokeuring en banden tot ruitenwissers, onderhoud en autoruiten. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor alle mogelijke carrosseriewerken.

Specialisatie in Aziatische merken

Wij zijn gespecialiseerd in wagens van Aziatische merken, zoals Mitsubishu en Suzuki. Vanaf heden zijn wij ook Asian Car Center. Iedereen met een Aziatische wagen is welkom voor herstellingen aan een zeer gunstige prijs.

Verkoop tweedehandswagens

Maar daarnaast kopen en verkopen wij ook alle andere merken en 2de hands wagens. Hou dus onze website in de gaten voor updates van het aanbod. Met een gebruiksvriendelijke tool zoekt u heel gericht: op type, brandstofsoort, bouwjaar, aantal kilometers of prijs.

Contact

Maak gerust vandaag nog een afspraak met ABS Blondeel: op onze website vindt u een handig en uitgebreid contactformulier. Tot binnenkort in Eeklo!